https://svenskgalopp.se/hast/visa/743731

Patrick Wahl är hemmahörande på Bro Park där han driver sin träningsverksamhet i företaget Patrick Wahl Racing AB. Omkring 40 hästar är i träning hos Patrick och så har det varit under de senaste tio åren.
Patrick blev Svensk Championtränare år 2012 och är även flerårig Championtränare på Täby Galopp. Dessa framgångar har kommit från hästar såsom Erroll, Ede Sensation, Jimmy Mack och många andra.
Patricks träningsfilosofi är att hästens hälsa och välmående alltid kommer i första hand och att han har nolltolerans mot våld och otillåtna medel.
En öppen och konstruktiv dialog med hästägaren om hästens potential och utveckling skall alltid pågå. Ambitionen att varje häst skall ha en optimal tävlingssäsong vad avser antalet starter och resultat.Sist men inte minst skall hästägaren alltid känna sig välkommen till Patrick Wahl Racing genom att behandlas med respekt och vänlighet.

en förutsättning för att vi skall nå framgångar på galoppbanan är att ha en daglig träningsverksamhet av högsta klass. Vi är stolta och glada av att ha en personalstyrka som ser till att detta sker.
Vilka dessa är kan du se nedan.

Antonio Ramon Acosta

MARKTJÄNST I STALLET;

German Barrameda Alzola

MARKTJÄNST I STALLET;

Tina Henriksson

ARBETSRYTTARE;

Andreas Tapia Dalbark

ARBETSRYTTARE;

Daniella Jakobsson

ARBETSRYTTARE;

Mayra   Montelius

ARBETSRYTTARE;

Arturo Bravo Oyarzun

ARBETSRYTTARE;

Emma Nordin

ARBETSRYTTARE;

Kevin Parkin

ARBETSRYTTARE;

F Gonzalez Rocha

ARBETSRYTTARE;

https://svenskgalopp.se/hast/visa/743731 https://svenskgalopp.se/hast/visa/743731